Houten deuren op maat

In 2007 opende Houkesloot in Sneek de deuren van de nieuwe timmerfabriek. Hier worden houten kozijnen en ramen op maat gemaakt. Ook leveren wij deuren in elke gewenste kleur. Allemaal van duurzaam hout en onder geconditioneerde omstandigheden gefabriceerd. De deskundige medewerkers werken met CNC-aangestuurde machines. De houten deuren die op maat worden gemaakt, worden in de moderne spuiterij voorzien van grondverf en eventueel afgelakt. De houten kozijnen en deuren kunnen met (triple+) beglazing geleverd worden.


Praktische houten deuren op maat

Een op maat geproduceerde houten deur geeft comfortabel en is praktisch, mede door de isolerende werking. Als alle deuren in een woning van hout zijn gemaakt, blijft de temperatuur in de verschillende kamers constanter. In de winter houden ze warmte binnen en in de zomer houden ze de hitte buiten! Een ander voordeel van onze houten deuren is dat ze geheel op maat worden gemaakt. Bij Houkesloot Toelevering hebben we de mogelijkheid houten deuren op maat te leveren en in iedere gewenste kleur te spuiten en af te lakken!

 

Duurzame houten deur op maat

Bij de productie van houten deuren op maat besteden wij veel aandacht aan duurzaamheid. De houten deuren die de timmerfabriek van Houkesloot levert zijn namelijk gemaakt van duurzaam hout. Dit hout groeit op een gecontroleerde manier en er wordt na oogsten opnieuw gepland, zodat er minimale negatieve effecten voor de omgeving zijn, sterker nog, hierdoor krijgt een bos waarde voor de plaatselijke bevolking en wordt daardoor behouden!

 

Prefab houtskeletbouw

Wilt u de houten deuren en kozijnen op maat gemaakt en geïntegreerd in een prefab houtskeletbouw of betoncasco, voorzien van beglazing, op uw bouwplaats geleverd hebben? Ook dat is mogelijk. Al veel opdrachtgevers kozen voor dit totaalconcept. Houten kozijnen passen perfect in bouwprojecten waarbij energiezuinig en luchtdicht bouwen prioriteit heeft. Houten kozijnen voldoen aan alle regelgeving op het gebied van wind- en waterdichtheid. Houten kozijnen zijn daarom altijd een slimme keuze!

 

Neem contact met ons op over houten deuren op maat.

Fris Houkesloot Prefab 14-6-18 pdf-grafie-9191
Meer weten?

Meer weten? Neem contact op met Geert Hoekstra: bereikbaar op 0515 - 23 80 20 of mobiel op 06 - 467 33 684.

Offerte aanvraag

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Vraag offerte aan
Adressen
Hoofdvestiging en postadres
Houkesloot Toelevering B.V.
Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl
Bezoekadres en postadres
Timmerfabriek Houkesloot B.V.
Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: kozijnen@houkesloot.nl
Bezoekadres en postadres
Houkesloot Prefab B.V.
Newtonweg 2
8912 BD Leeuwarden

Tel: 0515 - 23 80 20
E: prefab@houkesloot.nl